chiropraktor

Min første erfaring med en kiropraktor var som 11-åring på vei til hockeytrening. Moren til vennen min skulle inn for justering hver annen uke og spurte om vennen min og jeg ville komme inn og se på. Jeg tenkte: «Jada! Det må være bedre enn å sitte i bilen». Jeg så legen bruke hendene til å gjøre disse tingene han kalte justeringer. Min venns mor reiste seg fra justeringen og sa: «Ahhh, det var fantastisk!»

Jeg tenkte «WOW! Det var kult!» Så jeg spurte moren hans hva som nettopp skjedde. Hun forklarte at hun hadde kroniske smerter i årevis og bestemte seg til slutt for å gå til kiropraktor. Etter at hun begynte å gå, hjalp det henne med de kroniske smertene. Hun følte seg så god og energisk at hun nå skulle til vedlikeholdsbehandling.

Jeg sa til henne «Jeg vil gjøre dette når jeg blir stor». Hun spurte hvorfor, og jeg husker at jeg sa: «Vel, jeg har alltid ønsket å jobbe med hendene mine og hjelpe folk, og dette virker som en god måte å gjøre begge deler på. Jeg hadde nettopp vært vitne til denne fantastiske opplevelsen, og jeg tenkte at jeg kanskje burde se nærmere på denne kiropraktoren. ting Her var det interessante: Jeg hadde bestemt meg for at jeg ville bli kiropraktor selv om jeg aldri hadde opplevd kiropraktorbehandling.

Det hele endret seg noen år senere da min mor begynte å lide av kronisk migrene. Hun hadde blitt testet av mange leger, men ingen kunne se ut til å hjelpe. Hodepinen ble verre og forstyrret nå familiens tid. Min mor var ved enden av tauet! Så foreslo en venn min mor å se en kiropraktor. Hun var villig til å prøve hva som helst på dette tidspunktet.

Moren min tok en sjekk og legen fortalte henne at han kanskje kunne hjelpe. Jeg var der da moren min fikk sin første justering, og over tid ble hodepinen mindre smertefull og deretter mindre hyppig. Jeg husker en stund at moren min manglet familiefunksjoner fordi hodepinen hennes alltid påvirket henne. Så da jeg var vitne til transformasjonen i helsen hennes, bestemte jeg meg VIRKELIG for at kiropraktikk var det jeg ville gjøre. Det var også da min mor bestemte at jeg skulle under kiropraktisk behandling og jeg fikk min første justering.

Så jeg satte i gang med studiene mine for å forfølge denne drømmen. Jeg studerte kinesiologi og jobbet deretter som personlig trener og brukte all denne kunnskapen for å hjelpe meg med å komme inn på kiropraktorskolen. Og nå går jeg inn i mitt andre tiår som kiropraktor.

Jeg lever drømmen min og gjør det jeg elsker å gjøre – å bruke hendene mine, kunnskapen og erfaringen til å hjelpe mennesker.

Takk for at du leste dette.