Kiropraktisk terapi kan lindre symptomer og effekter av noen vanlige sykdommer og forbedre pasientens livskvalitet.

Når problemene overvelder oss, samler det seg vanligvis spenninger i enkelte områder av kroppen, noe som forårsaker muskelkontrakturer som igjen forårsaker smerte, stimulerer irritabilitet og påvirker holdningen vår. Kiropraktisk terapi kan lindre disse plagene og gi en bedre livsstil. Mer enn en vitenskap, det er en helsefilosofi som er basert på studiet av ryggraden og dens forhold til nervesystemet og problemene som påvirker menneskelig holdning. En kiropraktor kan oppdage, korrigere og hjelpe deg med å forhindre subluksasjoner eller feiljusterte bein i ryggraden.

Hvem kan besøke en kiropraktor?

Alle kan få kiropraktisk behandling, nyfødte, spedbarn, barn, eldre og pasienter med ryggmargsoperasjon kan naturligvis ha nytte av kiropraktisk terapi. Det er forskjellige måter og teknikker for å håndtere hvert enkelt tilfelle, justeringene er tilpasset størrelsen på hver person, deres alder og spesielt deres helse.

Cervikogen hodepine og kiropraktikk

Cervikal smerte assosiert med cervical whiplash lidelser som følge av en bilulykke. Det er rapportert å være den vanligste årsaken til ubehag langs cervikal ryggraden. Selve kraften av et sammenstøt fra en bilulykke bakfra eller en annen trafikkhendelse kan forårsake skade eller forverre en tidligere eksisterende tilstand. Mens nakkesmerter ofte er et resultat av skade på komplekse nakkestrukturer, kan Cervikogen hodepine også oppstå på grunn av nakkeproblemer. Kiropraktisk behandling kan bidra til å gjenopprette justeringen av cervical ryggraden for å lindre hodepine og nakkesmerter.

Forbedre nervefunksjonen

Kiropraktisk terapi kan hjelpe deg med å forbedre funksjonen til nervene i kroppen og bidra til bedre helse. Pasienter ser etter denne spesielle typen behandling når de har rygg- og nakkesmerter eller migrene. Kiropraktisk terapi kan også hjelpe personer som lider av forkjølelse eller tilbakevendende leddsmerter i kjeve, skuldre og knær.

Lindring av hodepine

Kiropraktorer er ikke leger som bare håndterer symptomene de prøver å få til roten til problemet og korrigerer det for godt. Hodepine er ikke annerledes. Kiropraktorer bruker vertebrale justeringer ved å fokusere på nakkevirvlene (nakkeben) for å lindre hodepine. Kiropraktiske behandlinger kan også bidra til å forbedre funksjonen til nervesystemet, som igjen bidrar til å minimere effekten av stress. Når noen lider av nervefeil, kan oppbygging av stress være viktig nok for migrene, skuddhodepine, leddsmerter og ekstrem angst.

Lindring av stivhet og muskelspasmer

Kiropraktorers praksis er kjent for ryggradsjustering for å lindre pasienter fra stivhet og spasmer som oppstår på grunn av ulykker, søvn i en ubehagelig stilling eller arbeid med dårlig holdning.

Redusert vevsbetennelse

Kiropraktorer er i stand til å redusere stresset i ryggraden med forskjellige håndmanipuleringsteknikker som bidrar til å redusere betennelse i vevet i kroppen. I tillegg bruker kiropraktorer kostholdsplaner for å hjelpe pasienter med å håndtere helsen og unngå problemer i fremtiden.

Smertelindring

Kiropraktorer er kjent for sin evne til å ta en helhetlig tilnærming for å hjelpe pasienter med å lindre smerte. De kan også tilby tjenester som akupressur og shiatsu-massasje for å korrigere strukturell justering og hjelpe med muskelspenninger gjennom håndmanipulering.

Intellektuell ytelse

Kiropraktikk hjelper oss også med å forbedre intellektuell ytelse, og gir en følelse av velvære, og favoriserer dermed stemninger som et resultat av det intime forholdet som opprettholdes med ryggraden, immunsystemet og kroppens organer, når strukturer i søylen har blitt endret.

Forbedrer holdning

Riktig holdning forbedrer pustemønstrene som bidrar til å holde energien flytende gjennom hele kroppen. Det minimerer også risikoen for øvre og nedre ryggsmerter, leddproblemer og tretthet. Sammen kan disse effektene forbedre livskvaliteten.

Fleksibilitet og mobilitet

Kiropraktiske behandlinger kan forbedre bevegelsesområdet og dermed oppmuntre til fysiske aktiviteter. Denne handlingen reduserer sjansene for å opprettholde en stillesittende livsstil og trening eller fysisk aktivitet kan forbedre den generelle livskvaliteten.

Fremmer naturlig helbredelse

Et av de viktigste resultatene av kiropraktisk behandling er at kroppen kan begynne å restituere seg naturlig. Et endret nervesystem fører ofte til skade og skade på vev og ledd. Enhver form for feiljustering av ryggraden kan bidra til forringelse av kroppen, så kiropraktiske justeringer kan redusere denne risikoen og fremme den naturlige helbredelsesprosessen. Dette betyr at pasienten ikke trenger å bruke reseptbelagte eller reseptfrie medisiner for å føle seg bedre, og dermed forbedre livskvaliteten.

Reduserer blodtrykket

Forbedret funksjon av nervesystemet kan forbedre blodstrømmen og energien i hele kroppen, som igjen kan redusere blodtrykket. Høyt blodtrykk kan bidra til en rekke helseproblemer og sykdommer, og kan være vanskelig å kontrollere når du blir eldre. Kiropraktisk behandling kan redusere blodtrykket naturlig, noe som gjør at pasienten ikke trenger å ty til medisiner for å forbedre helsen.