kiropraktor

En kiropraktor utfører en diagnose på pasienter som lider av nakke- eller ryggsmerter og anbefaler en behandlingsmetode som er nødvendig for å lindre denne vanskeligheten. Behandlingen kan være i form av trening, massasjeterapi eller spinal dekompresjonsterapi bare for å nevne noen.

Den menneskelige ryggraden inneholder trettitre bein som er ordnet i en linje. Mellom disse knoklene er en gel-lignende substans identifisert som spinalskiven som er ansvarlig for å gjøre ryggen fleksibel. Når du blir gammel, reduseres denne smidigheten, og ryggen blir stivere.

Kiropraktoren, også kjent som en kiropraktikklege, er ansvarlig for å lindre smerte fra situasjoner som diskusprolaps og andre nerver, rygg-, nakke- og muskelproblemer forbundet med eller som stammer fra ryggen.

Målet med kiropraktisk behandling

Årsaken bak kiropraktisk behandling er å redusere eventuelle smerter som pasienter kan oppleve, i tillegg til å forbedre din generelle helse. Leger av kiropraktisk behandling er også store talsmenn for pasientopplæring. De ønsker ikke bare å være helsepersonell, men også din helsepartner. Ved å utdanne pasienter om å opprettholde riktig helse og mosjon, kan de hjelpe dem til å forbedre livene sine og få dem på veien til velvære.

For det meste dreier en kiropraktor sitt arbeid rundt behandling av nevromuskuloskeletalsystemet; men de er også kvalifisert til å diagnostisere og tilby behandlinger relatert til nervesystemet ditt. Men hvis kiropraktoren føler at pasienten trenger noen som er spesialisert på et bestemt problem, vil de anbefale deg til den spesialisten.

Hva kan du forvente av et besøk til en kiropraktor?

Konsultasjon – Kiropraktoren starter med å spørre deg om dine problemer og smerte, for å få en bedre forståelse av hverdagen din, hva som kan ha ført til skadene dine, og det nøyaktige problemet som er ansvarlig for det du opplever.

Røntgen – Du må kanskje ta røntgenbilder for å gi en bedre ide om hvilke skritt som bør tas. Røntgenbilder identifiserer problemer med krumningen av ryggraden og andre ryggvirvler som er malplassert.

Stimulering av muskler – De fleste kiropraktorer vil bruke muskelstimulering med små elektriske pulser på behandlingsområdet. Dette hjelper til med å slappe av musklene, gi stivhet og smertelindring, og også bidra til å forbedre effekten av justeringer.

Typer behandlinger

Kiropraktorlegene bruker praktisk ryggradsbehandling og andre alternative metoder, forutsetningen er at riktig justering av muskel- og skjelettstrukturen, hovedsakelig ryggraden, vil hjelpe kroppen til å helbrede uten behov for medisinering eller kirurgi. Manipulasjon er engasjert for å gjenopprette mobiliteten til leddene som er hemmet av vevsskader forårsaket av ulike hendelser som fall eller syklisk stress. Kiropraktisk behandling brukes hovedsakelig som et smertelindringsalternativ for ledd, muskler og bindevev, som leddbånd, sener og brusk. Praksisen er til tider kombinert med konvensjonelle medisinske behandlinger. Du bør også huske på at kiropraktisk behandling tar tid. Du vil ikke bli kurert umiddelbart under ditt første besøk til en kiropraktisk lege.